Levere inn søknaden - check!

Innlegget ligger i arkivet for august 2012

Lenge siden sist jeg har skrevet her, og mye har skjedd siden da!
Juni, få dager før skoleslutt fikk jeg en gladmelding; jeg var blitt akseptert som utvekslingselev hos Aspect! Alt ble plutselig så virkelig! Men med denne beskjeden kom også en hel del papirer. MASSE papirer. Disse skulle fyllest ut på 2 uker, så det var bare å starte! I søknaden måtte jeg fylle masse informasjon om meg selv, skrive brev til den kommende vertsfamilien og lage bildekollasjer som de også skulle få. Med en deadline på 2 uker, var det ganske hektisk, men jeg fikk sendt alt av gårde innen tidsfristen som var i begynnelsen av Juli. Etter dette har jeg ikke hørt noe fra Aspect, men jeg venter spent!

Videre må jeg vel snart begynne å tenke på vaksiner som skal bli tatt, men den tid den sorg. Første delbetaling er også betalt, over 11.000kr, så nå er det ingen vei tilbake!

Forresten så har snart alle som reiser nå for skoleåret 2012/2013 reist ut, neste år er det våres tur!  Visst du har noen utvekslingsblogger som du anbefaler, enten noen som reiser i år, eller som reiser samme år som meg, legg gjerne igjen en kommentar! Legg også gjerne igjen din egen visst du også har blogg.

Og for dere som reise på utveksling året 2013/2014, meld dere gjerne inn i facebook-gruppen vårs! Gjelder uansett hvilket land, link: http://www.facebook.com/groups/246549378799101/

Men nå er hvertfall en av de mest stressfulle delene over for meg (forhåpentligvis), men hvor langt har du komt i søknadsdelen?
 

 


Elisabeth i USA - 2013/2014

16, Sola

Hei! Mitt navn er Elisabeth, og jeg reiser forhåpentligvis til USA skoleåret 2013/2014! På denne bloggen kommer jeg til å oppdatere om forberedelsene og livet på andre side av atlanteren. Legg gjerne igjen en hilsen!

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits