Jeg har fått vertsfamilie!

Innlegget ligger i arkivet for april 2013


For rundt tre uker siden da jeg satt og øvde til matteprøve, fikk jeg en mail fra en dame som kommer til å bli min kommende vertsmor. Du kan gjerne si at det ble lite øving resten av den kvelden! Men likevel når jeg mottok mailen var det enda ikke sikkert at de kom til å bli min vertsfamilie. Skolen hadde enda ikke signert alle papirer som måtte signeres, men hun var altfor spent til å ikke ta kontakt. Så igår, tre uker senere, ringte endelig Aspect meg og det hele ble endelig bekreftet. Jeg har fått vertsfamilie i Pittsburgh, Pennsylvania og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Pennsylvania ligger i New England området oppe i øst. Staten grenser til 6 andre stater, nemlig: Delaware, Maryland, New Jersey, West Virginia, Ohio og New York! Byen jeg skal bo i ligger likevel mer på vestsiden i staten, så den ligger nærme Ohio og West Virginia, men den ligger bare 6-7 timer fra NYC. Byen jeg skal til, Pittsburgh, er Pennsylvanias neste største by med litt over 300.000 innbyggere. Det er også den 61 største byen i hele USA. Jeg bor ikke midt i Pittsburgh, men bor i ett nabolag, eller "suburb" som det heter på engelsk, 5 minutter utenfor. Byen heter Mount Lebanon og har litt over 30.000 innbyggere. Jeg skal gå på skolen Mt Lebanon High School som har omkring 1900 elever og jeg blir senior! 

 

Pittsburgh har en skyline, se så vakker!


Skylinen om nattenSkolen jeg skal gå på, skal skrive mer om den senere

Familien virker som verdens herligste. Den består av mor Kate (29), far Andy (30) og de to sønnene Logan (snart 3) og Ryan (nesten ett år når jeg kommer frem). Jeg har hatt mye kontakt med vertsmoren og de virker som veldig herlige og jordnære folk, og jeg tror virkelig at jeg kommer til å trives. De er aktive folk og de gleder seg til å ta meg med på hjemmelagene sine kamper. De elsker å reise, og har allerede planlagt mange turer jeg skal få være med på! Allerede noen få dager etter jeg har kommet frem til Pittsburgh i August skal vi til Colorado for å besøke familien. 

Familien! F.V: Kate, Andy, Ryan og Logan


Huset jeg skal bo i! Virker som jeg får oppleve en hvit jul.


Rommet jeg skal få. De sier de skal flytte senga til under bildene, og så får jeg også ett stort klesskap.

Jeg tror avreise blir rundt 14. august, og det er virkelig ikke lenge til! Å få vertsfamilie er noe jeg har ventet på helt siden jeg begynte å tenke på utveksling, og alt ble plutselig så mye mer realistisk. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg masse, og det kommer til å bli ett spennende år! Spør gjerne hvis du har noen spørsmål.

Har du fått verstfamilie?

Elisabeth

Elisabeth i USA - 2013/2014

16, Sola

Hei! Mitt navn er Elisabeth, og jeg reiser forhåpentligvis til USA skoleåret 2013/2014! På denne bloggen kommer jeg til å oppdatere om forberedelsene og livet på andre side av atlanteren. Legg gjerne igjen en hilsen!

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits