Første ukene på skolen

13.09.2013 kl.05:13 i Blogg 4 kommentarer

Vet det er lenge siden jeg har blogget nå, men det med god grunn. Jeg har sykt mye lekser hver eneste dag, og bloggen har desverre blitt nedprioritert... Men nå har jeg faktisk litt tid til å kunne sette meg ned og fortelle litt om hvordan den siste uken min har vært. Man kan trygt si at den har vært veldig innholdsrik! Første skoledag gikk helt greit. I USA er det slik at man forflytter seg fra rom til rom for hver time man har, og jeg har da 5 minutter mellom hver time til å gjøre dette på. De 5 minuttene går utrolig fort, så har ikke tid til å verken gå på do, gå til skapet eller stoppe for å snakke med noen. Skolen min er gigantisk, og har ca. 2000 elever, så det er folk overalt! Har gått meg vill ett par ganger, men begynner allerede å bli litt bedre. Hver av timene mine er på 47 minutter, noe som resulterer i at det egentlig går veldig fort, og sålangt syntes jeg at skoledagene går fort over. Jeg har også begynt på cheerleading noe som ikke er så lett som jeg håpte det skulle være... Alle på laget er så sinnsykt gode, og jeg ser det kommer til å ta tid for å lære meg alle cheerene slik at jeg kan være med dem og cheere. Så frem til nå sitter jeg bare og ser på når de cheerer på kamp, noe som er utrolig kjedelig egentlig. Har vært på en av treningene dems sålangt, og det var jo kjekt! Det går litt bedre der, for da kan jeg være med og delta. Det går littegrant treigt på vennefronten, men egentlig har jeg ingenting å klage over, for har allerede fått mange venner på cheerleading laget, og sitter alltid med Megan i lunsjen. Men har desverre ikke fag med noen av dem jeg har blitt kjent med allerede, noe som er litt dumt... Har faktisk fag med nesten bare juniors (trinnet under mitt), men likevel er det  vanskelig!

En liten del av en av hallwayene på skolen

Guidance Office, ikke det mest hypermoderne som dere ser

Ellers er det ikke så mye annet å si enn at sist helg var det duket for Mt. Lebanons første hjemmekamp (som de tapte), jeg var ute på familiemiddag med ca. 40 av vertsfars fjerne familiemedlemmer og så var jeg i en fornøyelsepark i Pittsburgh kalt Kennywood. Så var det start på ny uke igjen på skolen på mandag, og i morgen er det helg igjen. På søndag er det "Senior Boat Ride", som er en skoledans for bare seniorene ute på en båt som kjører på elvene ved downtown Pittsburgh. Kjenner også at jeg savner de der hjemme veldig mye, og ser allerede for meg scenarioer om hvordan det kommer til å bli når jeg treffer de igjen etter så langt tid borte. På lørdag er det faktisk 1 måned siden jeg ankom USA, noe som betyr at snart har jeg fullført 1/10 av året mitt allerede! Føler egentlig ikke at året har begynt skikkelig jeg, så er utrolig merkelig at jeg bare har 9 måneder igjen... Har gått så utrolig fort, og fortere kommer det nok til å gå! Litt bilder fra den siste uken:


Siden jeg ikke har uniform enda fikk jeg låne litt cheer-gear fra Megan til fotballkampen

Megan og jeg

Halloween butikk som har alt du kan tenke deg av halloween dekorasjoner!

Vertsbrødrene mine being adorable

Jack the slacking cat

Se hva jeg fant!! Smaker fremdeles ikke helt som de norske da...

Elisabeth


4 kommentarer

Mamma

13.09.2013 kl.09:04

Endelig.:) forstår at du har det travelt og ikke så mye tid til å blogge. Savner deg også, men godt å vite at du har det bra. Hvorfor har du bare fag med juniorene? Ser ut som om du koser deg og nå er det bare 9 mnd igjen prinsessa mi! Stor mamma klem!
Elisabeth i USA - 2013/2014

13.09.2013 kl.15:49

Mamma: Fordi noen av fagene er obligatorisk for juniorene, men det går helt fint. De er enten på min alder eller ett år yngre, og smarte, så merker ikke forskjell :-) Savner deg og!!
Mackenzie Joy

07.10.2013 kl.01:59

Har du sett noe til Dance Moms jentene i byen?

hva heter skolen din? :)
onkel Kristian

09.10.2013 kl.23:39

Hei Lizzie! Håper du har det bra. Vi følger med deg :-)

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits