Siste dag av ferien

03.09.2013 kl.05:38 i Blogg 3 kommentarer

Amerikansk tid: 23:33 - Norsk tid: 05:33


Siden sist har jeg kommet hjem fra Colorado og sitter nå godt plantet i senga mi i Pittsburgh. Var trist å si hade til alle jeg var blitt kjent med i Colorado, men nå er jeg klar for å starte utvekslingsåret mitt! Neste gang jeg får se Marianne er forhåpentligvis om ca. 6 måneder, som er når det er snakk om at hun skal komme og besøke meg her. Tenk at jeg mest sannsynlig ikke får snakket norsk med noen på 6 måneder! På lørdagen var det klar for B.O.B "party" i Colorado, som er en sammenkomst der alle er med og donerer penger til en nabofamilie i nød. B.O.B står for "Bums of Berthoud" og man ga penger enten ved auksjon, kjøpe lodd eller doneringer. Siden dette var min siste dag i Berthoud brukte jeg hele dagen sammen med vennene mine som jeg hadde fått der. Var kjempe koselig, og etter det var ferdig gikk jeg, Marianne, Dylan og Sydney over til en liten bbq sammen med Jackson og Kelcey. Senere var Marianne med meg hjem og vi spilte kort med vertsfamilien min og hun sov over. Dagen etter, søndagen, pakket jeg og reiste tilbake til Pittsburgh!

En liten del av B.O.B partyet

Siste tur med hunden til Marianne, Rex...

Ice Cone med Marianne og Sydney. Den smakte piss forresten

Climp up high 

Er fult klar over at flagget er speilvendt, men samma det!

Berthoud <3

I morgen er første skoledag, altså har jeg kun noen timer igjen av sommerferien mens jeg sitter og skriver dette innlegget. Jeg føler jeg har hatt sommerferie helt siden midten av mai, som var da jeg var ferdige med eksamenene. Men jeg er enda ikke klar for å gå tilbake til skolebenken. Jeg har ganske blandede følelser om å starte på skolen igjen. For samtidig som det skal bli deilig å komme inn i rutiner igjen og starte utvekslingsåret for alvor, er det utrolig skummelt å begynne på en ny skole i ett ukjent land omgitt av over 2000 elever hvor jeg kun kjenner én person. Men heldigvis kunne jeg ikke vært heldigere med denne ene personen som jeg kjenner! Det var egentlig bare tilfeldigheter som gjorde at jeg traff på Megan, men gud så herlig hun er! Hun har tilbudt seg å kjøre meg til skolen, noe jeg selvfølgelig ikke sier nei til. Uheldigvis har vi ingen fag sammen, men vi har lunsj samtidig, så vi skal lunsje sammen. Å sitte alene i lunsjen var noe jeg fryktet veldig, så er så utrolig glad jeg slipper det. Ellers var jeg med henne på shopping idag hvor vi gikk til innkjøp av skolesaker og litt klær. Forhåpentligvis har jeg alt dekket av notatbøker og permer nå. Har helt sikkert kjøpt langt over 100 penner, så det vet jeg at jeg har nok av. 

Innkjøp av school supplies

Sekken min. Er veldig usikker på den egentlig... Er finere i virkeligheten, men er bare redd for å skille meg ut...


Nå skal jeg prøve og få litt søvn, før jeg må opp kl. 6 imorgen for å starte skoleåret. Slenger tilsutt med ett familiebilde tatt fra når vi var oppe i fjellene i Colorado:

F.V: John (Vmor sin far), Crystal (Vmor sin søster), Andy, Kate, meg, og nederst er sønnen til Crytal og Logan! (Dette er de vi reiste sammen med opp til fjellene, minus Ryan som ikke er med på bildet)

- Elisabeth 

#utveksling


3 kommentarer

Maria

04.09.2013 kl.12:53

Savna dej!!! <3
synnøve

13.09.2013 kl.05:10

har du det fortsatt bare bra? Jeg er innom og sjekker hver dag, men forstaar det er slitlsomt aa blogge naar det er saa mye du skal sette deg inn i. klem ifra NY
Elisabeth i USA - 2013/2014

13.09.2013 kl.12:42

synnøve: Ja har det bra! Mye å tilpasse seg til da, siden alt er så ukjent, men håper det blir bedre etter noen uker. Skal jeg sammenligne landene tror jeg at jeg liker best å bo i USA faktisk, mye mer spennende land enn Norge, mangler bare familien og vennene mine her :-)

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits