Min første amerikanske fotballkamp!

31.08.2013 kl.09:36 i Blogg Én kommentar

Amerikansk tid: 01:25 - Norsk tid: 09:25


I går kom jeg hjem fra en todagers tur opp til Rocky Mountains her i Colorado. Har ikke hatt PC siden mandag så nå er første gang jeg har hatt muligheten til å blogge. Ferien min i Colorado begynner å gå mot slutten, men jeg har hatt det så kjekt! Har fått sett så mye av staten og blitt kjent med mange nye folk. Kommer blant annet til å savne nordmannen min Marianne så utrolig mye, og den kule vertsbestemoren min. På mandag reiste vi til faren til vertsmor og bodde over hos han før vi på tirsdag reiste opp mot fjellene. Fra tirsdag til torsdag har jeg bodd oppe i en liten fjellby kalt Carbondale.Denne uken har jeg blant annet fått sett byen Boulder, utrolig vakker natur på vei opp til fjellene og jeg har fått sett Aspen og mange andre fjellbyer. Altså har jeg fått opplevd Colorado på sitt beste! 

Her er forresten ett bilde tatt av alle utvekslingsstudentene til Kathy + noen amerikanske tenåringer som hjalp til med å kjøre oss. 


Meg og familien min


Vi kjørte også en bobbane fra ett lite fjell, se på utsikten!


Torsdag kveld var det tilbake til Berthoud før vi på fredag (i dag) reiste inn en tur til Denver. Devner er altså hovedstaden i Colorado. I Denver var det for det meste sightseeing. De hadde en matfestival gående, lignende den vi har i Stavanger (Gladmaten). Og så besøkte vi universitetet Kate studerte hos og spiste lunsj. Å studere på college i USA virker utrolig kjekt har veldig lyst til det! Misunner broren min som skal ta ett utvekslingsår nå hos universitetet i Santa Barbara, Calefornia. Det er forresten så sinnsykt varmt her! I dag var det ca. 33 grader i skyggen og jeg trodde jeg skulle dø. Har egentlig ikke noe jeg skulle ha sagt fordi jeg vet de i f. eks Arizona har det mye verre, men fy så varmt det var! Er glad at det er litt mer menneskelige temperaturer i Pittsburgh.

Logan fikk seg en flott ansiktsmaling


Som nordmann må jo frokost på Starbucks dokumenteres

Having fun med familien! Han bak meg er forresten Kates søskenbarn


Er vi ikke flotte?

Etter Denver var vi tilbake igjen i Berthoud i ca. halv 6 tiden og da bærte det avgårde til Marianne! Jeg fikk være med henne bort til skolen hennes hvor fotballaget deres skulle spille deres første kamp. Så da har jeg opplevd det. Hørte også at fotballaget på min skole i Pittsburgh også spilte sin første kamp samtidig, så det var jo dumt at jeg ikke fikk være der for å se det. Skolen Marianne går på har ca. 600 elever, så fotballbanen var ikke særlig stor og ikke tribunen heller. Fotballaget deres endte forresten opp med å tape... Vi hadde det hvertfall utrolig kjekt, var masse school spirit blant folkene. Vi var der sammen med noen andre amerikanske venner som vi har vært med ofte mens jeg har vært her i Colorado. Må også si at alle disse er gutter, men det er fordi de er så mye mer imøtekommende enn jentene her i USA! Men nå reiser jeg jo på søndag, så jeg får nok aldri se mange av dem igjen. Men selv om det er trist at jeg reiser, gleder jeg meg til å komme tilbake til Pittsburgh for å starte året mitt. Det er allerede snakk om at Marianne skal komme og besøke meg i februar og tenk så kult det ville vært! Jeg har så mye spennende i vente, livet er veldig bra akkurat nå!

Kommer til å savne deg <3

Fotballkamp! Cheerleaderene var veldig dårlige forresten

Haha, maskotens kostyme var bare laget av ducktape...

Blogging er så utrolig slitsomt og hvert innlegg tar så lang tid, men hva gjør jeg ikke for dere? Beklager for masse skrivefeil og styr, men har bare tid til å blogge på kveldene og da er jeg oftest veldig sliten. Nå skal jeg legge meg, og imorgen blir forhåpentligvis den første dagen jeg kan sove til litt lengre enn 8. Koser meg masse her :)

Elisabeth

#utveksling

 

 

 


Én kommentar

Serine Midbøe Pallesen

01.09.2013 kl.06:19

savne deg din snott

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits