I Colorado!

23.08.2013 kl.07:00 i Blogg Ingen kommentarer

Amerikansk tid: 22:13 - Norsk tid: 06:13


I går (onsdag) ankom jeg Colorado! Det første jeg merket var vel hvor utrolig varmt det var der. Det er varmt i Pittsburgh, men enda varmere i Colorado. Jeg og familien ble hentet på flyplassen av Kathy, Kates mor, altså min vertsbestemor a.k.a. verdens herligeste dame! Hun er så skjønn og så er hun coordinator her i Colorado for 21 elever og hun er virkelig den beste coordinatoren du kan få tak i, bare spør noen av elevene hun er coordinator for. Berthoud, hvor Kathy bor, lå en times kjøring fra flyplassen og på veien bort stoppet vi for å spise lunch. De var utrolig seine med maten vårs og en rett kom ut kald, noe som endte i at vi fikk gratis lunch! Det ville aldri skjedd i Norge. Vi ville kanskje fått en liten rabatt, men aldri hele måltidet for 4 personer gratis. Kathy er coordinator for blant annet 4 norske jenter i år, så når vi kom fram til Berthoud (som er forresten er en søt og koselig liten by) gikk vi for å møte Marianne (klikk for å komme til bloggen hennes), som var på samme camp i New York som meg. Jeg var med henne noen timer og det er som om jeg har kjent henne lenge. Senere spiste vi på en mexikansk restaurant før vi gikk hjem igjen.

Søteste Logan tok ei bleie på hodet sitt når vi spiste lunch

Marianne og hunden deres Rex


Ute på restaurant

Indianeren "Sir WatchAMePee" på badet til Kathy, hele huset har sånn indianer følelse over seg

I dag (torsdag) var jeg oppe kl 6 (ofte oppe tidlig når det er små unger i hus...) før jeg senere gikk ut igjen for å treffe Marianne. Kate og ungene reiste til en annen by i Colorado for å bo 2 dager med hennes far, men jeg valgte å bli igjen i Berthoud med Kathy for da fikk jeg treffe mange av utvekslingsselevene. Så jeg, Marianne og Kathy har sprunget rundt i hele dag og gått på Walmart, kjørt ei til volleyballen, truffet mange av utvekslingsselevene i Kathys gruppe og fått sett mange av byene rundt Berthoud og high schoolene her. I dag var andre dagen jeg spiste ett hjemmelaget måltid siden jeg kom til USA, noe som forteller hvor ofte vi spiser ute. Men det er jo forståelig når Kate har små unger og det enda er sommerferie. Senere på kvelden traff jeg og Marianne noen gutter her i nabolaget og bare satt ved den lokale pizzeriaen (hvor alle ungdommene henger i Berthoud) og snakket. I morgen tenkte vi at vi skulle på kinoen en tur.

Litt mer øde her enn i Pittsburgh... Men liker det!

Nydelige sparkedresser fra Walmart

Solveig, Marianne og meg utenfor Solveigs skole


Victor (Danmark), Johannes (Tyskland), Malik (Tyskland), Marianne og meg

Fotballspillere ute på banen

Elisabeth

#utveksling

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits