Soverommet mitt

21.08.2013 kl.05:40 i Blogg Én kommentar

Amerikansk tid: 23:40 - Norsk tid: 05:40


I dag har vært en koselig dag. Jeg fikk en omvisning rundt skolen av Megan, min første venn som jeg fortalte om i forrige innlegg. Hun er en utrolig hyggelig jente og jeg føler vi kommer veldig godt overens allerede, selv om vi bare har kjent hverandre knappe 2 dager. Hvert fall så fikk jeg se skolen for første gang, og hva kan jeg si... Altså, som sagt er den jo under konstruksjon, men den er virkelig gammel, falleferdig og under mye ombygging. Men egentlig så bryr jeg meg ikke så mye. Lærerne sies å være kjempe flinke og det er jo egentlig det eneste som teller. Vi var også ute å spiste for 3 dag på rad, denne gangen på en sjømatrestaurant. Etter middagen kom vi hjem og bare sosialiserte litt med naboene (her kommer alle ut og så står de på plenene og snakker med hverandre mens ungene leker, veldig koselig) før jeg måtte begynne å pakke for turen til Colorado. Kommer til å bli kjekt!

Tok noen bilder av rommet mitt som jeg tenkte jeg kunne vise, bare fordi jeg vet det er kjekt når andre viser bilde av rommene deres:

Dette er huset jeg bor i. Rommet mitt er innenfor vinduet rett ovenfor det lille taket


Rommet mitt


Den deilige senga mi


Kommoden min med litt pynt på toppen


Uklart bilde av klesskapet / roteskapet mitt. Må organisere denne litt bedre...


Litt bilder som vertsmor hadde hengt opp over senga mi.

Elisabeth

#utveksling


Én kommentar

Mamma

22.08.2013 kl.21:57

Så koselig du har det, men du må holde orden i rotet ditt:) stor mamma klem

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits