Fremme i New York!

16.08.2013 kl.06:02 i Blogg Én kommentar

Eller rettere sagt New Jersey. I går landet jeg i USA i 1-2 tiden, og etter henting av bagasje ble vi fraktet videre til hotellet som vi nå bor på i Newark, altså rett utenfor Manhattan (Newark ligger i New Jersey). Etter vi hadde kommet frem i går ble det en rolig kveld med pizza til mat og sosialisering. Mange kjekke folk på camp! Jeg deler rom med en norsk ei og 2 tyske jenter som alle er veldig hyggelige. Jeg hadde selv vært oppe siden halv 5 norsk tid samme dag og var sliten etter reisen, noe jeg tror alle andre var, men prøvde å holde meg lengst mulig våken. Tror aldri jeg har sovnet så fort som jeg gjorde i går ved 10tiden. I dag måtte vi alle være ute av dørene kl 09:00 for å innta Manhattan! Jeg har selv vært der en 4-5 ganger, så jeg kjenner meg litt igjen, men det var noe helt annet å være der med en gruppe og virkelig gå på ekte sightseeing. Første vi gjorde var å gå over Brooklyn Bridge fra Brooklyn og inn til Manhatten hvor vi videre tok bussen til en liten shoppinggate. Vi stoppet ved en gate som hadde en stor Victoria's secret, og blant annet Macy's og Forever 21. Men vi fikk bare en liten time på oss, og selvfølgelig greide vi å bruke hele tiden inne på bare Victoria's secret. 

Jeg, Serine, Sofie, Mira og Kristina på Brooklyn Bridge


Fremme på Manhattan!


Serine og Kristina etter litt handel på Victoria's secret

Etter dette gikk vi til Central Park for å spise lunch. Å så vakkert det er der! Man kommer seg bort fra de litt skitne gatene og inn i grønne vakre omgivelser. Her var vi en stund før vi så gikk videre til 5th Avenue. Denne dagen har virkelig gått i ett og har inneholdt en del shopping selv om jeg ikke har shoppet noe særlig selv. I 5th avenue var jeg en tur på Abercrombie, men kjenner jeg tenker litt at det ikke er krise om jeg ikke kjøper noe her mens jeg er i New York, for har blant annet butikker som Abercrombie på ett kjøpesenter 5 minutter borte fra hvor jeg skal bo. På 5th avenue hadde vi en halvannen-2 timer på oss før vi reiste avgårde til Times Square! Time Square er virkelig noe for seg selv og den er enda vakrere når det mørkner til. Det er folk overalt og masse bra butikker. Vi fikk 2 og en halv time for oss selv der vi shoppet før vi spiste på Hard Rock Cafe, og etter det reiste vi hjem igjen.

Central Park


Mange herlige folk!


Kristina og meg på 5th avenue


Serine på Time Square


Dårlig bilde, men er hvertfall Time Square by night
 

Jeg tror få dager har vært så innholdsrik som denne. Har hatt en fantastisk dag med flotte folk! Alle er så utadvendte og hyggelige, og det er som om vi har kjent hverandre lenge. Vi har også verdens kuleste guide, og bussen jeg sitter på kaller seg selv "Partybus #1" og på vei hjem satt vi musikk på full guffe og mange reiste seg og danset i bussen (etter guidens forslag forresten) hele veien hjem. I morgen er det klar for blant annet Frihetsgudinnen, SoHo og Top of the Rock! Gleder meg masse.

#utveksling


Én kommentar

anja marie

17.08.2013 kl.03:12

ææ så kjekt!

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits