Nervøs men spent

13.08.2013 kl.00:15 i Blogg Én kommentar

I dag er det bare 1 og en halv dag til jeg sitter på flyet mitt mot USA! Det er egentlig helt sykt. Føler denne sommeren (og det siste året) har gått altfor fort, men egentlig så klager jeg ikke. Nå skal jeg begynne året mitt over Atlanteren hvor jeg skal bo og leve som en amerikaner! Flyet mitt til New York tar av kl 07:55 fra Oslo på onsdag, og jeg må møte på flyplassen kl 06:00. Derfor må jeg opp til Oslo en dag i forveien, altså i morgen, så egentlig har jeg kun en halv dag igjen her i Stavanger. Den siste uken har vært stressende. Jeg føler det har vært så mye jeg skulle hatt ordnet før jeg reiser som jeg ikke har fått tid til, og jeg føler bare det mangler mye, men jeg vet ikke hva det er! Veldig irriterende følelse det at du føler at du har så mye du må gjør, men så vet du egentlig ikke hva det er du mangler helt. Tror det er har noe med at det er første gang jeg flytter, og det hele er nytt og ukjent for meg. Jeg begynte hvert fall å pakke på torsdag, altså en 6 dager før, og i dag kan jeg si meg ca. 98% ferdig. For å vær ærlig har det egentlig gått helt fint. Jeg har vært streng med meg selv om hva jeg skal ta med meg og ikke, og at det er faktisk noen ting jeg kan kjøpe borte i USA. Vakuumposene jeg bestilte har også vært til stor hjelp! Jeg greide jo selvfølgelig å ødelegge en av dem, men ellers har jeg fått pakket alle klærne mine. Har faktisk ikke overpakket! Når jeg veide kofferten tror jeg den veide noe mellom 18-19 kilo, så har mulighet til litt shopping i New York noe som lover godt.

Mangler enda en del småting i kofferten, men ellers har jeg nå fått plass til alle klærne mine i venstredel og andre ting i høyre. Du kan også spotte noen av gavene til vertsfamilien. Av klær har jeg fått plass til rundt 15 topper, 5-6 gensere, 5-6 cardigans, 3 bukser (har pakket 5 totalt, men har 1 på meg når jeg reiser og 1 i håndbagasjen) og diverse sokker og undertøy. I høyre del har jeg pakket 7 par med sko (bare 1 av de er toms altså, la bare alle skoene oppi toms poser), 2 jakker og en veske. Som sagt mangler jeg enda litt som f. eks joggesko og gaver til vertsfamilien, men det er enda plass i kofferten til det og mer.

Litt vanskelig å se, men her kan man altså se de to vakuumposene fullstappet med klær.

Har med meg en liten kabinkoffert som håndbagasje, så her kan dere se hva jeg har pakket der. Har med litt norsk mat (selv om det ser ut som utrolig mye), toalettsaker, 3 shortser, 1 bukse og noen topper. Ett tips til de som skal på Soft Landing Camp: pakk alle klærne du skal bruke på campen i håndbagasjen! Det er fryktelig tungvint å måtte dra opp hovedkofferten og rote rundt der, så det lureste er å ha det alt klart i håndbagasjen da. 

I går hadde jeg og Serine også en liten avslutning sammen med de nærmeste venninnene våres, og vi hadde det veldig koselig! Vi var oppe på ei hytte og sov over til i dag. I kveld blir min siste natt i min egen seng, noe som er helt sykt! Gruer meg til imorgen når jeg reiser til Oslo, for jeg må si hade til alle de nærmeste vennene mine og familien, kommer til å bli vanskelig. Men er jo ikke borte for alltid og tenk så mange opplevelser rikere jeg kommer til å være når jeg kommer hjem igjen! Uansett hvor mange opp- og nedturer dette året kommer til å ha, vet jeg at det vil bli uforglemmelig. 

Ett bilde fra avkjedsfesten! Dette er Serine, Ingrid og meg. Vi har alle gått i samme klasse i år, og Serine reiser også til USA.

Noen andre som reiser en av de nærmeste dagene?

#utveksling


Én kommentar

Trude

13.08.2013 kl.01:14

Heldig som ikke har en koffert som veier mer enn det!! Reiser på søndag :-)

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak lizzieusa. Bloggen skrives av © Elisabeth i USA - 2013/2014 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits